www.virtual-aerobatic-group.nl
Valuta:
dames instappers ,zwarte instappers dames ,zwarte pumps ,witte pumps ,roze pumps ,rieker sandalen
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


We willen uw privacy beschermen.

We zullen alleen informatie gebruiken die is verstrekt op het moment van bestellen, of bij het inwinnen van een verzoek, of op welke manier dan ook wettig verzameld, in overeenstemming met de Data Protection Act 1998.

Wij geven uw persoonlijke gegevens niet door aan derden.

Wanneer u gegevens bij ons registreert, een bestelling plaatst of accountgegevens opent, gebruiken we een beveiligde server. We zorgen ervoor dat alle gegevens die u ons verstrekt, worden beschermd door de coderingsmethode volgens de industriestandaard (SSL).

Wij gebruiken de persoonlijke gegevens die u verstrekt om uw account te beheren, om uw bestellingen te verwerken en om u de meest efficiënte service te bieden die mogelijk is. Door online producten te kopen, stemt u in met het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens.

Alle transacties die u met deze website start zijn vertrouwelijk.

De verzamelde informatie wordt gebruikt om u af en toe op de hoogte te stellen van aanbiedingen, verkopen of promoties die door de website worden uitgevoerd. Als u dergelijke informatie niet wilt ontvangen, kunt u ons dit laten weten via e-mail.

Uw wachtwoord wordt opgeslagen met een eenrichtingsversleutelingsmethode; dit kan niemand zien.

Terug